سه عنوان کتاب بمناسبت ایام فاطمیه با نامهای «در سنگر عفاف(حضرت فاطمه و زینب کبری (س) در آثار شهید مرتضی مطهری)»، «یاس در آتش(شهادت فاطمه زهرا (س) در آینه اسناد تاریخی اهل سنت)» و «الگوی برتر زهرای اطهر(س) » توسط کتابدار معرفی شد.
سه عنوان کتاب به مناسبت ایام فاطمیه با هدف آشنایی علاقمندان به کتاب و کتابخوانی با کتابها و ارتقای فرهنگ مطالعه توسط سیمین عزیزی کتابدار کتابخانه شهید داوود نشاطی معرفی شد.
در سنگر عفاف(حضرت فاطمه و زینب کبری (س) در آثار شهید مرتضی مطهری)
نویسنده: مرتضی مطهری
ناشر: بیت الاحزان
بخش نخست کتاب به ذکر نمونههایی از سجایای اخلاقی و رفتاری حضرت زهرا(س) اختصاص دارد .در این بخش این عناوین به چشم میخورد :استقامت، عبادت، رعایت حق همسایه، هماهنگی دعا با عمل، تسلیم حق، موحد واقعی بودن، محبوب شوهر و شجاعت .در بخش دوم، مولف ضمن بیان وقایع تاریخی، تصویری از شخصیت حضرت زینب(س) به دست میدهد .
(زینب شاهد شهادت فرزند)، (پاسدار عزت اهل بیت(ع))، (نکوهش کوفیان) و (پرچمدار امر به معروف و نهی از منکر) از عناوین این بخش به شمار میآید .
جمع آوری این مطالب در این کتاب،می تواند کمکی باشد به محققان و دوستداران اهل بیت،که زودتر و آسان تر به مطالب مورد نظر خود در این زمینه دست یابند.
یاس در آتش(شهادت فاطمه زهرا (س) در آینه اسناد تاریخی اهل سنت)
نویسنده: استاد علامه جعفر سبحانی
ترجمه: سید ابوالحسن عمرانی
ناشر: موسسه امام صادق (ع)
این کتاب، از اعترافهای تاریخنگاران و حدیثپردازان اهل سنت گردآوری شده است که همگی از یک واقعیت تلخ تاریخی پرده برداشتهاند. آنان بر این باورند که پس از رحلت رسول خدا(ص)، بر اهل بیت او، بهویژه حضرت فاطمه زهرا(س) جنایتی بزرگ کردهاند. بنابراین، نتوانستهاند این حقیقت دردناک را انکار کنند. استاد علامه سبحانی، این مجموعه را در پاسخ به کسانی که درباره این حادثه تعصب دارند و یا خود را به جهالت میزنند، گردآوری کردهاند. این کتاب، پس از مقدمه، حوادث دردناک پس از رحلت پیامبر، ماجرای سقیفه و جایگاه والای خانه حضرت زهرا(س) را در قرآن و سنت بیان میکند. در فصل اول: تاریخنگاران، از هجوم دستگاه خلافت به خانه فاطمه(س) و تهدیدهای آنها سخن میگویند. در فصل دوم: اعتراف و اظهار پشیمانی ابوبکر نسبت به حمله به خانه فاطمه(س) و گشودن در آن خانه بیان شده است. در ادامه، درباره اسناد معتبر تاریخی و مدارک خطبه فاطمه زهرا(س) سخن گفته است. در پایان کتاب، فهرست منابع و مأخذ ذکر شده است.
الگوی برتر زهرای اطهر(س)
نویسنده: شیخ ماجد ناصرالزبیدی
مترجم: محمدرضا میرزاجان (ابو امین)
ناشر:موسسه فرهنگی- هنری قدر ولایت
زندگانی حضرت زهرا(س) از ابعاد و مقاطع مختلف در خود درسهای فراوانی برای الگو گرفتن دارد. از آن گاه که کنار پدر در مبارزه علیه شرک و بتپرستی شرکت داشت؛ تا آن گاه که در اثر ضربات غاصبان حکومت، در بستر شهادت افتاد و از پذیرش «آن دو» خودداری و وصیت کرد تا پیکر مبارکش را شبانه غسل و کفن و دفن نمایند، تا ناپیدایی مدفنش عَلَمی باشد برای نارضایتی او از آنان و ادامه مبارزه باشد برای حکومت فرزندش مهدی موعود «عج»، همواره رفتار و برخورد و اقداماتش، یک آیینه تمامنما از اسلام ناب محمدی (ص) و سنّت نبوی و پایبندی به ولایت بود، و چه شایسته است که ملت مسلمان و انقلابی ایران، با آشنایی هرچه بیشتر با این الگوی اعلا، در آراستن و پیراستن خود به این رفتارها، گامهای بلندتری بردارد. تنظیم سیره فاطمی در قالب پرسش و پاسخ، نقطه قوّت و مثبت و اثرگذاری بیشتر این مجموعه است. در عین آن که منابع مورد استناد نویسنده، هم مربوط به عالم تشیع است و هم مربوط به جهان تسنّن، و طبعاً به قوّت آن میافزاید.
ورود به سیستم
ارسال پیغام
نکته : شماره ثبت, شماره رکورد و یا هر داده ورودی که باعث بروز خطا شده است را در متن بازخورد ارسال نمایید.