در دومین هفته تیر و با معرفی دو عنوان کتاب؛ چهارصد و بیست و یکمین شماره طرح «صبحانه با طعم کتاب» معرفی شد
چهارصد و بیست و یکمین شماره طرح «صبحانه با طعم کتاب» با ارائه کتاب های «قدّیس» و «وقت چای در اطراف جهان» ویژه رده سنی بزرگسال و کودک از سوی اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان معرفی شد.
چهارصد و بیست و یکمین شماره طرح «صبحانه با طعم کتاب» با معرفی کتاب «قدّیس» نوشته ابراهیم حسنبیگی و کتاب «وقت چای در اطراف جهان» نوشته دنیس ویسبلوث، از سوی اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان منتشر شد.
گروه سنی: بزرگسال کتاب: «قدّیس» پدیدآور: ابراهیم حسنبیگی ناشر: کتاب نیستان
معرفی کتاب: «قدّیس»، به قلم روان و جذّاب و در عین حال محقّقانهی ابراهیم حسنبیگی، داستان زندگی یک کشیش روس است. داستان دلدادگیِ یک کشیش مسیحی ساکن مسکو که به کتابهای خطی و قدیمی علاقهی ویژه دارد. مسیر زندگی او زمانی تغییر میکند که مردی تاجیک نسخهای بسیار قدیمی را به دست او میرساند تا آن را بررسی کند، اما مرد تاجیک کشته میشود و از اینجا به بعد، کشیش روسی پا در مسیری میگذارد که به شناخت امام متقین، امیرالمؤمنین، علی علیهالسلام یا به قول کشیش مسیحی قدّیس اسلام منتهی میشود.
بخشی از کتاب: کشیش به خاطر حفظ جان خود، مجبور به ترک مسکو میشود و به همراه همسرش به بیروت نزد پسر و عروس و نوهاش میرود؛ کنجکاوی او به محتوای کتاب از یکسو و آشنا شدنش با محقّقانی چون «جرج جرداق» نویسندهی مسیحی کتاب «الامام علی صوت العداله الانسانیه» به سان شاهکلیدی است که او را به دنیای جدید معرفت و شناخت شخصیت علیبنابیطالب علیهماالسلام رهنمون میشود. کشیش پس از مطالعهی آثار فراوانی از نویسندگان مسیحی و اهل تسنن، امیر مؤمنان را به نیکی میشناسد و از مواعظ و پندهای امام علیهالسلام در سخنرانیهای خود استفاده میکند.
گروه سنی کودک کتاب: «وقت چای در اطراف جهان» نوشته: دنیس ویسبلوث مترجم: الهام شوشتری زاده نشر : اطراف موضوع: دانستنی های ملل_ چای
معرفی کتاب: وقت چای در اطراف جهان، کتاب مصوری است که بچهها را در هر سنوسالی که باشند، به سفری هیجانانگیز دور دنیا میبرد تا به واسطه چای با فرهنگ و ملل دنیا آشنا شوند. متن ساده و دلنشین کتاب وقت چای در اطراف جهان کودکان را با واقعیتهای شگفتانگیز و جذابی درباره آدابورسوم مربوط به چای در فرهنگهای مختلف آشنا میکند. بخشی از کتاب: درست کردن هر کدام از چایها روش خودش را دارد. مثلا ژاپنیها چای سبز را به دقت آسیاب میکنند و در آب جوش میریزند و بعد دم میکنند و به آن ماچا میگویند. آمادهکردن و نوشیدن ماچا مراسم مخصوصی به نام چانویو دارد. ژاپنیها میگویند اینطوری لذت نوشیدن چای بیشتر میشود. اهالی مالزی چای سیاه را با شیرعسلی غلیظ مخلوط میکنند و آن را از فاصله زیاد در لیوان میریزند تا حسابی کف کند و... مراکشی ها برای هر مهمان سه استکان چای می آورند که مزه شان کمی با هم فرق دارد.
ورود به سیستم
ارسال پیغام
نکته : شماره ثبت, شماره رکورد و یا هر داده ورودی که باعث بروز خطا شده است را در متن بازخورد ارسال نمایید.